ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟ بارش شدید باران در شهر‌های خراسان رضوی | محور درگز-کلات مسدود شد افزایش ۳ برابری بارش‌های مشهد نسبت به سال گذشته| آب سد‌های مشهد ۶ درصد افزایش یافت (۲۷ اردیبهشت) اکران تصاویر مشاهیر به مناسبت دهه ادب و حماسه در مشهد خسارت سیلاب به بدنه و لایه‌های زیرین محوطه تاریخی یاریم تپه درگز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بارش شدید باران در خراسان رضوی | احتمال سیلابی شدن مجدد مسیرها (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردردهای میگرنی دومین عامل ناتوانی بشر در جهان است| عضویت ایران در انجمن جهانی سردرد تعطیلی محور‌های گردشگری، تفریحی و بوم‌گردی مشهد تا روز دوشنبه هشدار نارنجی هواشناسی در خصوص سیل در مشهد و ۱۸ شهر خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت) حضور ۱۵۰ گروه جهادی برای کمک به آسیب‌دیدگان سیل در خراسان‌رضوی ۵۰۶ سارق و مالخر در مشهد دستگیر شدند رژیم غذایی افراد باید متناسب با منطقه و فصلی که در آن قرار دارند، تنظیم شود بهترین مواد غذایی برای صبحانه؛ از این نوشیدنی غافل نشوید خوردن آبگوشت برای این افراد ضرر دارد بهترین مواد غذایی برای تغذیه بعد از تمرین ورزشی
سرخط خبرها

دلایل ایجاد دندان نهفته چیست؟ +راه‌های درمان آن

  • کد خبر: ۹۴۷۹۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
دلایل ایجاد دندان نهفته چیست؟ +راه‌های درمان آن
زمانی که دندانی نتواند به صورت کامل از لثه بیرون بیاید و داخل لثه پنهان باشد یا فقط قسمتی از آن رشد کند نهفتگی دندان رخ می‌دهد. در این حالت دندان در داخل لثه گیر می‌افتد و نمی‌تواند رشد خوبی داشته باشد و مشکلات زیادی را برای فرد به وجود می‌آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، دندان نهفته، به دندانی گفته می‌شود که به علت کوچک بودن فک و کمبود فضا، نامتناسب بودن قوس دندانی، تراکم غیر طبیعی استخوان یا مزاحمت و اشغال فضا توسط دندان‌های مجاور، در زمان مناسب رشد نمی‌کند و معمولا روی آن با استخوان، بافت مخاطی یا هر دو پوشیده می‌شود.

شایع‌ترین دندان‌های نهفته به ترتیب عبارت است از: دندان‌های عقل، دندان‌های نیش بالا و دندان‌های آسیاب کوچک.

متخصصان توصیه می‌کنند که دندان‌های نهفته باید پس از تشخیص هر چه سریع‌تر خارج یا در صورت امکان از طریق روش‌های ارتودنسی به قوس دندانی هدایت شوند. با افزایش سن، جراحی دندان‌های نهفته دشوارتر  می‌شود و با عوارضی همراه خواهد بود.

در صورت امکان نداشتن هدایت دندان نهفته به جایگاه اصلی آن در قوس دندانی، خارج کردن آن ضروری است، زیرا می‌تواند موجب عفونت، ایجاد کیست، تومور، صدمه و بی‌نظمی در دندان‌های مجاور و خطر شکستگی استخوان فک در مواجهه با ضربات شود.

برای پیشگیری از نهفتگی دندان، تشخیص به موقع این اختلال و خارج کردن دندان نهفته باید به صورت منظم و از دوران کودکی تحت نظر دندان پزشک بود.

دلایل ایجاد دندان نهفته

در بعضی مواقع وارد شدن ضربه به فک کودکان باعث می‌شود دندان از لثه خارج نشود.

شکل ظاهری دندان در برخی شرایط باعث ایجاد دندان نهفته می‌شود. بزرگ بودن تاج دندان یا کج بودن دندان مانع خروج آن می‌شود.

کیست یا تومور در اطراف ریشه و تاج دندان باعث ایجاد نهفتگی در دندان می‌شود.

کوچک بودن فک

بزرگ بودن دندان نسبت به فک باعث ایجاد دندان نهفته در فک می‌شود.

عوارض دندان نهفته

۱- در صورت وجود دندان نهفته، استخوان فک دندان‌های اطراف آن تحلیل می‌رود و مقاومت آن کاهش می‌یابد.

۲- باعث بروز بیماری‌های لثه می‌شود.

۳- باعث ایجاد پوسیدگی دندان‌های اطراف آن می‌شود.

۴- در اثر فشاری که تاج دندان نهفته به ریشه دندان‌های اطراف خود وارد می‌کند موجب تحلیل ریشه می‌شود.

۵- یکی از مهم‌ترین مشکلات دندان نهفته این است که  باعث بروز تومور یا کیست در استخوان فک می‌شود.

۶- به دلیل کاهش مقاومت فک باعث ایجاد شکستگی در قسمت دندان نهفته می‌شود.

۷- باعث بروز نامنظمی در دندان‌ها می‌شود.

۸- مانع از پر کردن دندان‌های اطراف آن می‌شود.

منبع: خراسان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->